Racingeyewear is sinds 2021 officieel reseller van Formule 1 zonnebrillen en Red Bull zonnebrillen. Met name de Red Bull zonnebril is al jaren een populair item voor iedereen die enigszins affiniteit heeft met het merk Red Bull. Voor degene die denkt dat dit merk enkel met de racerij te maken heeft, die heeft het goed mis. 

De collectie van Red Bull zonnebrillen bevat meer dan enkel en alleen zonnebrillen. De gehele collectie valt onder de naam "Red Bull SPECT Eyewear". Dit is de brillenlijn van het merk Red Bull. Deze productlijn bevat:
- Red Bull zonnebrillen
- Red Bull Ski brillen
- Red Bull fietsbrillen
- Red Bull crossbrillen

Red Bull zonnebrillen SHOUT!
Dit is de grootste groep in het assortiment. Deze lifestyle brillen zijn nog wel verdeeld in enkele categorieën en iedere categorie bevat zijn eigen unieke eigenschappen. De goedkoopste lijn heet "SHOUT!". Dit zijn modieuze lifestyle brillen voor een zeer aantrekkelijke prijs. De prijzen variëren tussen € 79,- en € 89,-. Deze Red Bull zonnebrillen zijn unisex brillen zitten als gegoten en zijn helemaal van deze tijd! Deze Red Bull zonnebrillen zijn te dragen voor zowel heren als dames, en bevat een mooie verscheidenheid aan modellen en kleuren.

Red Bull zonnebrillen SHOUT

Red Bull zonnebrillen WING
Naast deze SHOUT! collectie bestaat er ook een "Sports" collectie. Het populaire zonnebrilmodel "WING" is zeer geliefd bij mensen die een sportieve levensstijl hebben en die ten alle tijden willen dat hun Red Bull zonnebril goed op zijn plaats blijft zitten. Dit WING model heeft de unieke eigenschap dat er een extra ijzeren staafje uit de poot van de bril kan worden geschoven die achter de oor klemt. Op deze manier zit je Red Bull zonnebril dubbel zo vast en zal deze niet meer van zijn plek gaan. Ben je klaar met je sportieve activiteit, dan schuif je deze stalen staafjes eenvoudig weer terug in de brilveer en is de WING bril weer een normale sportieve Red Bull zonnebril geworden.

Red Bull zonnebrillen WING

Red Bull zonnebrillen SPORTS
Het laatste SPORTS model is de Red Bull Speed collectie. Deze bril is is geschikt voor de echte performance liefhebbers. De glazen van deze Red Bull zonnebril liggen op gelijke diepte met het frame, zodat er de optimale aerodynamica gecreëerd wordt. Daarnaast is er een sportieve look aangegeven door de lenzen niet rechthoeking of rond te maken, maar juist meer ovaal.

Red Bull zonnebrillen SPORT